Projecten            Mad science

'Mad Science' instructeur / docent
Als intructeur / docent bij 'Mad science' laat ik kinderen op een leuke en educatieve manier in aanraking komen met wetenschap en techniek. Dit houdt in: Raketten lanceren, robotarmen besturen, bruggen bouwen, tornado's opwekken, ph-waardes meten, ruimte reizen maken, chemische reacties maken en véél meer. 
De lessen vinden plaats op bassischolen, als vakantie activiteiten, kinderfeestjes of als shows op evenementen.

     Circus op de bult
Circus op de bult
Deze circusschool is speciaal voor -en met de kinderen van de wijk De Geitenkamp, te Arnhem. Stichting ‘Circus op de bult’

Voor deze stichting zet ik me in als fondsenwerver.


TG de buurjongens


'Theatergroep 'TG De Buurjongens'

Theatergroep 'TG De Buurjongens' heeft als  missie het produceren van (muziek-)theatervoorstellingen en het organiseren van diverse culturele activiteiten. Ze maken theater en muzikale voorstellingen en bestaan uit verschillende creatieve Arnhemse podiumkunstenaars. 

Vanaf 2014 zet ik me als zakelijk -en productieleider in voor dit gezeldschap. Ik werf fondsen en subsidies. Daarnaast leg ik o.a. contacten met organisatoren, programmeurs en theatermakers en ga samenwerkingen aan. Ook organiseer en coördineer ik de voorstellingen. Tevens stuur ik werkprocessen aan.


 
   Kunst op het plein

'Kunst op het plein'

In opdracht van Kunstbedrijf Arnhem was ik mede verantwoordelijk voor de catering van het kunstevenement ‘kunst op het plein’ 2013. Ik droeg verantwoording voor de organisatie van de ludieke en culinaire catering met interactief spel met het publiek. Zowel Indonesische hapjes en maaltijden als flensjes met entertainment. Voor boekingen mag u contact met me opnemen.

 ‘Kunst op het plein’ is een interactief kunstevenement waar iedereen welkom is om kunst en/of muziek te bewonderen en ook zelf kunst en/of muziek te maken. Naast de boekenmarkt zijn er meerdere kraampjes waar je leuke en handige dingen kan kopen. Ook zijn er muzikale optredens en is het kindercircus aanwezig waar kinderen aan mee mogen meedoen. Tien schrijvers uit de wijk vertelden over hun boek. Tevens kon er heerlijk worden gegeten.
   UITboulevard

'Mitty'

In opdracht van Kunstbedrijf Arnhem de inroostering bouw en techniek van ‘Mitty’ het mini reuze rad voor UITboulevard 2013. ‘Kunstwinkel Arnhem’ veilde hier schilderijen in het rad. 
      Straattheater

'Straattheater'

Vormgever en speler van dit licht straat theater in de zomer van 2013. Door middel van licht en kostuums en aparte rekwisieten een mysterieuze verschijning op het festival. In samenwerking met Karlijn Koelman.Mitty

‘Mitty, rad der verbeelding’

‘Mitty, rad der verbeelding’. Een tweejarig project (2011- 2012) in Arnhem en omgeving met een reuzenrad van bijna 10 meter hoog als podium voor kunst en culturele activiteiten, presentaties en optredens.
Stichting beleven/Kunstbedrijf Arnhem.
Binnen dit project heb ik verschillende taken vervuld. Allereerst was ik als productieleiding verantwoordelijk voor de acquisitie, begeleiding van vrijwilligers, inroostering, organisatie van faciliteiten, enz. Al snel werkte ik ook als uitvoerend producent en werkte ik mee aan concept ontwikkeling. Na slechts een paar maanden kreeg ik als projectleider/producent de eindverantwoording over het project. Ik nam de financiële verantwoording, stelde een begroting op, nam mensen aan, stuurde werkprocessen aan, hield het overzicht, stelde draaiboeken op en was de contact persoon.
Meer over Mitty lees je hier>>Cultuurbarbaren

Cultuurbarbaren

Eenmalig educatief excursie traject voor kinderen en jongeren.
Stichting beleven/Kunstbedrijf Arnhem
Als projectleider organiseerde ik voor dit project in 2011 cultureel educatieve excursies voor kinderen en jongeren. Ik droeg verantwoording voor zowel het samenstellen van het culturele programma, de uitvoering, Pr als het werven en begeleiden van de vrijwilligers. Hiervoor had ik contact met verschillende disciplines als bijv. kinder -en jongeren werk, scholen, wijkkrant, verschillende websites en gemeente.
Meer over Cultuurbarbaren: zie hier>> en hier>>Broek in beeld

Broek in beeld

Eenmalig evenement. Het Arnhemse Broek positief in beeld met film, muziek, theater, mode en meer.
Stichting beleven/Kunstbedrijf Arnhem
Het Arnhemse publiek werd in 2011 uitgenodigd om tijdens Broek in Beeld te komen kijken naar verschillende evenementen in de Stadhoudersstraat zoals; De kleinste optocht, het Oud Hollandsch Spijkerbroekhangen, de Platenparade, het veilige podium in samenwerking met Theatergroep Los.
Als productieleider was één van mijn taken het produceren van het project ‘Broek in beeld’. Dit in samenwerking met de cultuurscout. Verder droeg ik o.a. verantwoording voor de techniek, decor en rekwisieten. Werving, aansturen en begeleiding van vrijwilligers. Aansturen van docenten, wijkbewoners en deelnemers.
Meer over Broek in Beeld: zie hier>>Wijken voor de Kunst

Wijken voor kunst

Wijken voor Kunst organiseert culturele manifestaties, kunstzinnige activiteiten, kunsteducatie en kunstprojecten met bewoners uit de wijk en vormt een cultureel netwerk van en voor kunstenaars, culturele ondernemers, creatieve bewoners en instellingen in de wijk. In 2009 was ik verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de opening van de culturele manifestatie dmv een culturele en artistieke optocht. Welke bestond uit o.a. steltlopers, Turkse volksdansers en muzikanten, circus artiesten van circus Poehaa, aparte auto’s, enz. Hiervoor ging ik met verschillende artiesten en organisaties een samenwerking aan.
Meer over Wijken voor de kunst: zie hier>>
Wijken voor de kunst op YouTube: zie hier>>
Counter Culture

Counter Culture

‘De ijslandse koffie toekomst voorspellers’
Festival Counter Culture, te Utrecht.
Stichting Counter Culture wil graag unieke/alternatieve vormen van kunst, een plek geven om zich aan een groter publiek te manifesteren.
Voor dit festival produceerde ik samen met Merik de Vries ‘de ijslandse koffie toekomst voorspellers’ Een interactieve theaterproductie met dans, muziek en theater. Meer op de website van Counter Culture >>
Ballroom Theater

Ballroom 2009

Een theater waar de oude gloriedagen herleven. Waar nostalgie, glitter en glamour hoog in het vaandel staan. Met live muziek, hilarische acts, cabaret en diverse andere gekkigheid.
Voor de opening in 2009 was ik verantwoordelijk voor de organisatie en begeleiding van het buiten decor en de buiten artiesten als jongleur, steltlopers, ballroom muziek kar enz. Waarmee we de gasten een onvergetelijk ontvangst hebben gegeven.
Stichting beleven/Kunstbedrijf Arnhem.
Meer over Ballroom 2009: zie hier>> en hier>>Casa de Pauw

Festival Casa de Pauw 2008

Festival Casa de Pauw is een jaarlijks terugkomend festival. Ieder jaar trekt dit festival ongeveer 600 bezoekers.
Deze editie heb ik mede georganiseerd. Verder was ik werkzaam als: Algemeen coördinator en EHBO-er. Dit alles hield in: Voorzitten en notuleren, taken verdelen, Meewerken aan op- en afbouw van het terrein en dit aansturen. Verloop van het festival aansturen. Zorg dragen voor de veiligheid, EHBO, aanspreekpunt. Organisatie en het festival evalueren.New Years Party

Multicultureel jongerencentrum Willemeen

Oud en nieuw feest 2007/2008.
Oud en nieuw feest in multi cultureel jongeren centrum ‘Willemeen’.
Mijn werkzaamheden: Coördinatie, organisatie en beheer. Dit houdt in: plan, opzet en begroting maken. Taken verdelen, tijdsplanning maken, vergaderingen plannen, voorzitten en notuleren. Programmering Dj’s. Werven en aansturen van vrijwilligers. Inkoop en budgettering van de catering. Financieel verantwoordelijke. Veiligheid waarborgen. Bedrijfshulpverlener bij brand, ongelukken en buitensporig gedrag. Omgaan met stress situaties. De werkvloer als bar, kassa’s en garderobe startklaar maken. Verantwoording dragen voor vrijwilligers, bezoekers en pand. Verloop organisatie en de avond evalueren.
   Casa 2006

Festival Casa de Pauw 2006

Festival Casa de Pauw is een jaarlijks terugkomend festival. Ieder jaar trekt dit festival ongeveer 600 bezoekers.
Deze editie heb ik mede georganiseerd. Verder was ik werkzaam als: programmeur, EHBO-er en portier. Dit houd in: organisatie van het feest, programmering, aansturen en aanspreekpunt walking acts & dj’s. Portier, EHBO, zorg dragen voor de veiligheid, omgaan met stress situaties, deelname aan vergaderingen, afbouw van het terrein. Evaluatie organisatie en het festival.       Willemeen
Jan Akkerman contracteerde ik in 2003 voor een optreden en een jamsessie in multicultureel jongeren centrum Willemeen. Aansluitend aan het optreden kon het publiek met Jan Akkerman en band op het podium muziek maken. Hiervoor heb ik gezorgd dat Grolsch middels sponsoring een grote financiële steun gaf.
       Willemeen
Hans Dulfer heb ik in 2002 gecontracteerd voor een optreden en een jamsessie voor jazzwerkgroep ‘Majazztic’ in multicultureel jongeren centrum Willemeen. Aansluitend aan het optreden kon het publiek met Hans Dulfer en band op het podium muziek maken.
Verder heb ik naast andere werkzaamheden binnen Willemeen (2000-2010) me ook bezig gehouden met de PR en coördinatie van Majazztic.© Augustijn Producties 2013